"Omul rosu" de Abathor


Primite de la voi, cititorii blogului Dancing in the rain. 😐

Photobucket

„Aparent un bătrânel nevinovat, amabil, gata să te servească. 🙂 El e domnul primarDumitru Duca, din comuna prahoveană CeraÅŸu, căruia apropiaÅ£ii îi zic “ Bică “ ! Nu pot să am decât repulsie faţă de acest Bică, un mic baron local, ce multe voturi le-a obÅ£inut pe o sticlă de ulei si eventual pe o pungă de zahăr.  E adevărat, nu e singurul, e adevărat, face bani mulÅ£i ca alÅ£i primari, da nu-i pot uita trecutul ordinar, de slugă a regimului comunist, care ori de câte ori poate, face ce a învăţat odată de la partid. Când oare o să trăim într-o Å£ară curată, fără oameni murdari de roÅŸul acelui partid comunist ? Păcat de Å£ara noastră, frumoasă ÅŸi încă bogată, da plină de oameni pe care pamantul ăsta nu-i mai rabdă ! ”

Daca ai ceva de zis, lasa comentariu. :-s

Reclame
Acest articol a fost publicat în din viata, nebuni&periculosi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la "Omul rosu" de Abathor

  1. alex zice:

    autorul postarii are perfecta dreptate . pe langa ticalosie si hotie , primarul Duca da dovada si de o moralitate indoielnica . stie tot satul de aventurile lui amoroase care mai de care mai fistichii . mely ( numele de familie nu il voi face public ) fiind ultima amanta dintr-un lung sir . ar mai fi de zis multe … incepand de la retrocedari de terenuri pana la inspectori mituiti cu vanat , bani si alte produse la cabana silvica , de la delapidari de bani din fondurile primariei si din sponsorizari la taieri abuzive de copaci , copaci care transformati in cheestea , barne si altele au ridicat pensiunile ” Casa Duca ” din Sinaia si Costinesti , pensiuni care apartin fiului domnului primar . oare cat isi va mai lafai acest mic baron local dinapoiul in fotoliul cald al primariei ? oare cine il protejeaza ? oare cand se va porni o ancheta ?

    • gabone zice:

      am auzit si eu astfel de lucruri despre bica, da e greu de dovedit. la urma urmei e o persoana serioasa, ca altfel nu era ales primar, la al 2 lea ? al 3 lea ? mandat !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s